ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Assortiment platte en ronde luchtfilters voor auto's

Assortiment platte en ronde luchtfilters voor auto's

De kwaliteit van de inlaatlucht is van cruciaal belang voor de prestaties en levensduur van de motor. Zowel bij benzine- als dieselmotoren zorgen de luchtfilters van Valeo ervoor dat verontreinigende deeltjes in de buitenlucht niet in de motor terecht kunnen komen. Luchtfilters moeten regelmatig worden vervangen om het inlaatluchtsysteem te beschermen en om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Valeo-filters zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers en om de hoogst mogelijke graad van filtering te bereiken. De luchtfilters van Valeo zijn ontworpen voor het tegenhouden van kleine deeltjes tot 40 micron (40 μm), de helft van de dikte van een mensenhaar. Het nieuwe Valeo-assortiment van filters voor motoren is gebruiksvriendelijker dan ooit. De luchtfilterelementen zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun blauwe verpakking. Deze kleurcodering vereenvoudigt het voorraadbeheer en de productherkenning en brengt bovendien het slimme systeem van de op vijf zijden van de verpakking weergegeven onderdeelnummers onder de aandacht. Deze onderdeelnummers zijn zowel voor professionals in de aftermarket als particuliere klanten gemakkelijk te onthouden.

 

Valeo biedt ook service voor professionals die bij het opnemen van bestellingen de aanschaf van extra filters willen stimuleren, met:

  • een tabel met de belangrijkste autotoepassingen
  • een referentiesysteem voor elk type filter, dat op de verpakking zelf wordt weergegeven.

 

Valeo biedt zijn klanten een compleet communicatiepakket bestaande uit een actuele productcatalogus met directe toegang tot alle soorten filters voor alle autotoepassingen, een compleet overzicht op TecDoc®, via QR-codes te bekijken online instructievideo's voor montage van de filters en productbrochures in 12 talen. In 2014 bestond het Valeo-assortiment van luchtfilters uit meer dan 424 onderdeelnummers, een garantie voor een uitstekend verkoopresultaat. Info van Valeo: Een luchtfilter moet elke ongeveer 15.000 km worden vervangen.