ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Raammechanisme: set mechanisme en elektromotor

Raammechanisme: set mechanisme en elektromotor

Valeo levert een compleet assortiment raammechanismen - meer dan 1050 onderdeelnummers - met alle 4 technologieën. Dit assortiment bestaat uit losse raammechanismen, losse elektromotoren en complete sets. 

 

Het assortiment van Valeo wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe onderdeelnummers en bestaat voor 100% uit originele onderdelen van Valeo; de klant krijgt dus de best mogelijke producten. Valeo levert voor specifieke gevallen ook verbeterde onderdelen waarvan de kwetsbare punten zijn aangepakt. Valeo helpt monteurs met gedetailleerde en geïllustreerde montage-instructies die in de doos worden meegeleverd en online beschikbaar zijn.

 

Het aftersalesteam is altijd bereid vragen over de montage of de identificatie van onderdelen te beantwoorden. Valeo levert ook verschillende tools om de identificatie van onderdelen te vergemakkelijken. De catalogus bevat een gedeelte waarmee aan de hand van technische criteria de juiste onderdelen kunnen worden gevonden. Ook in TecDoc zijn de belangrijkste criteria duidelijk vermeld.

 

Info van Valeo:

Met een keuzehulpmodule in TechAssist kunnen wij de "best practices" met u delen.