ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Brandstoffilters

Brandstoffilters

Brandstoffilters zijn van cruciaal belang voor de prestaties en levensduur van de motor. Zowel bij benzine- als dieselmotoren voorkomen de brandstoffilters van Valeo dat vuildeeltjes en water de motor beschadigen. Brandstofinspuitsystemen worden steeds gevoeliger voor vervuiling: daarom moeten brandstoffilters regelmatig worden vervangen om ernstige motorschade te voorkomen.

 

Valeo-filters zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers en om de hoogst mogelijke graad van filtering te bereiken. De brandstoffilters van Valeo houden deeltjes tot 20 micron (20 µm) tegen en zijn daarmee minimaal twee keer zo efficiënt, in lijn met de nieuwe brandstofsystemen en de aanbevelingen van autofabrikanten. Het nieuwe Valeo-assortiment van filters voor motoren is gebruiksvriendelijker dan ooit. De brandstoffilterelementen zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun paarse verpakking.

 

Deze kleurcodering vereenvoudigt het voorraadbeheer en de productherkenning en brengt bovendien het slimme systeem van de op vijf zijden van de verpakking weergegeven onderdeelnummers onder de aandacht. Deze onderdeelnummers zijn zowel voor professionals in de aftermarket als particuliere klanten gemakkelijk te onthouden.

 

Valeo biedt ook service voor professionals die bij het opnemen van bestellingen de aanschaf van extra filters willen stimuleren, met:

  • een tabel met de belangrijkste autotoepassingen
  • een referentiesysteem voor elk type filter, dat op de verpakking zelf wordt weergegeven.

 

Valeo biedt zijn klanten ook een compleet communicatiepakket bestaande uit een actuele productcatalogus met directe toegang tot alle soorten filters voor alle autotoepassingen. In 2014 bestond het Valeo-assortiment van brandstoffilters uit meer dan 194 onderdeelnummers, een garantie voor een uitstekend verkoopresultaat in Europa. Info van Valeo Een brandstoffilter moet elke ongeveer 30.000 km worden vervangen.

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres