ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Ruitenwissermotor voor een auto

Ruitenwissermotor voor een auto

Technische betrouwbaarheid Valeo, de nummer één OE-fabrikant van wissersystemen, blijft constant innoveren in zowel OEM als de aftermarket en dat is te zien aan zijn ruitenwissermotoren. Deze ruitenwissersystemen bieden oplossingen voor alle weers- en rijomstandigheden, zodat u ziet en gezien wordt. Voordat de producten de markt op gaan, worden ze door Valeo onderworpen aan een aantal strenge tests, van de productie tot de validatie van verpakkingen. Valeo ruitenwissermotorsystemen garanderen uw veiligheid op de weg in alle weers- en rijomstandigheden door het zicht in het voertuig en van de bestuurder te verbeteren, en daarbij wordt ook nog eens energie bespaard.

 

Valeo ruitenwissermotorsystemen leveren u gegarandeerd: OE-kwaliteit: originele producten van Valeo op de aftermarket OE-duurzaamheid: levensduur even lang als die van het originele product OE-pasvorm: montage identiek aan die van het originele product marktleiderschap van Valeo in wissersystemen Valeo is een expert op het gebied van het complete ruitenwissersysteem. In Europa is ongeveer een op de drie auto's uitgerust met Valeo OE-ruitenwissermotoren. Met het aftermarketaanbod van Valeo kunnen distributeurs onderdelen aanbieden voor het gehele wissersysteem, waardoor Valeo een zeer gesloten markt voor zich heeft weten te winnen die voorheen vooral bediend werd door OE's. Valeo: specialist in ruitenwisser(motor)systemen Het assortiment ruitenwissermotoren voor de aftermarket groeit door het aanbod van onderdeelnummers voor zowel de voor- als de achterzijde van personenauto's en lichte bedrijfswagens.

 

Met dit complete aftermarket-assortiment dekt Valeo toppersonenauto's zoals de Audi A4 en A6, de Mercedes A-, C- en E-klasse, verschillende Peugeot- en Renault-modellen, enz. Aanbod van diensten en ondersteuning Deze nieuwe groeimogelijkheid wordt verder gestimuleerd door bijvoorbeeld kopershandleidingen, verwijzingen naar producten van de concurrent en afbeeldingen van producten. Daarnaast zijn er technische presentaties, montagevideo's en volledige prijslijsten online beschikbaar.