ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Ruitenwissermotoren

100% technische betrouwbaarheid Valeo, een van de beste OE-fabrikanten van wissersystemen, blijft constant innoveren op het gebied van ruitenwissermotorsystemen in zowel OEM als de aftermarket. Deze systemen bieden oplossingen voor alle weers- en rijomstandigheden, zodat u ziet en gezien wordt. Voordat de producten de markt op gaan, worden ze door Valeo onderworpen aan een aantal strenge tests, van de productie tot de validatie van verpakkingen. Valeo ruitenwissermotorsystemen garanderen uw veiligheid op de weg in alle weers- en rijomstandigheden door het zicht in trucks en van de bestuurder te verbeteren, en daarbij wordt ook nog eens energie bespaard.

 

Valeo ruitenwissermotorsystemen leveren u gegarandeerd:

100% OE-kwaliteit: originele producten van Valeo op de aftermarket

100% OE-duurzaamheid: levensduur even lang als die van het originele product

100% OE-pasvorm: montage identiek aan die van het originele product

 

Valeo, marktleider in wissersystemen

Valeo is een expert op het gebied van het hele ruitenwissermotorsysteem, vooral voor industriële voertuigen. Wist u dat de helft van alle trucks in Europa uitgerust is met een Valeo OE-ruitenwissermotor? Met het aftermarketaanbod van Valeo kunnen distributeurs onderdelen aanbieden voor het gehele wissersysteem (bladen en motoren).

Valeo, multispecialist in ruitenwissermotorsystemen

Het assortiment ruitenwissermotoren voor de aftermarket groeit door het aanbod van onderdeelnummers voor zowel de voor- als de achterzijde van trucks, bussen, landbouwvoertuigen en andere industriële voertuigen. Met dit complete assortiment levert Valeo aan topfabrikanten van heavy-dutyvoertuigen zoals de MAN TGA/TGL/TGS, de Mercedes Actros/Atego, de DAX XF-serie, enz.

Gerelateerde producten