ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Stuurkolomschakelaars

Stuurkolomschakelaars

Valeo heeft een leidende positie in de OE-markt voor losse stuurkolomschakelaars. Mede hierdoor is dit complete assortiment van originele vervangingsonderdelen voor veiligheidsfuncties zoals richtingaanwijzers, ruitenwissers en verlichting bijzonder aantrekkelijk voor de klant.

 

Met de losse stuurkolomschakelaars worden functies bediend die het zicht van de bestuurder verbeteren. Ze zijn daarom van wezenlijk belang voor de veiligheid en het comfort. Na enkele jaren kan de hendel kapot gaan door mechanische overbelasting of een elektrische storing. Hij moet dan worden vervangen door een hendel die aan de normen voldoet. De verlichtings- en signaleringssystemen zijn bijzonder belangrijk, aangezien het zicht op de weg van de bestuurder een van de belangrijkste beoordelingspunten van de APK is. Het assortiment van

 

Valeo is momenteel volledig opgenomen in TecDoc. De meeste van de 127 onderdeelnummers worden uitsluitend door Valeo geleverd; ze vormen 50% van het assortiment van Valeo's schakelaarsystemen. Ze dienen ter vervanging van ruitenwisser- of lichtschakelaars van fabrikanten als IVECO en RENAULT TRUCKS.