Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Tankdoppen

Om de klanttevredenheid te garanderen biedt het doppenassortiment van Valeo een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle doppen zijn van OE-kwaliteit en moeten zware tests ondergaan conform de OE-specificaties: u kunt dus vertrouwen op een veilig en duurzaam product. Alle geventileerde doppen van Valeo voor trucks voldoen aan de Europese normen 70/221 en 2000/8. Ze zijn namelijk voorzien van een veiligheidsklep die brandstoflekkage bij het omslaan van het voertuig voorkomt. Deze doppen worden tijdens tests gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de behuizing en de afdichting niet beschadigd zijn en er geen lekkages optreden.

 

Valeo levert een assortiment betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke ureumreservoirdoppen.

 

> Milieuvriendelijk: Valeo draagt bij aan een schoner milieu door onderdelen te leveren die de uitstoot van giftige stoffen door dieseltrucks beperken.

 

> Betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig:

  • Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen gaan de onderdelen lang mee.
  • De metalen cilinder van de doppen is extra sterk. Een oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat de doppen beschermd zijn tegen corrosie door ureum.

 

> Gemakkelijk te herkennen: Dankzij de blauwe dop en het blauwe sleutelkapje is herkenning kinderspel. Alle doppen zijn van OE-kwaliteit en ondergaan zware tests.