Kies profiel:
Garagist
 • Distributeur
 • Automobilist

Valeo Tech’Care Programma

Onze technische kennis is verworven door vele jaren research en ervaring in de automobielindustrie...

ONZE DOELSTELLING

VOOR U EEN SUCCESVOLLE ZAAK OP TE BOUWEN!

Via ons wereldwijde Techcare programma biedt Valeo Service professionele training en assistentie aan, zowel voor uzelf als voor uw klanten.

Dankzij onze geavanceerde technische kennis door jarenlange ervaring in de automobielsector, gaat het in dit speciaal daarvoor ontworpen programma allemaal om het delen van onze know-how.

 • U profiteert altijd en overal via onze assistentie.
 • Valeo levert meer dan «alleen maar» eersteklas producten met O.E. kwaliteit.
 • Ons technische team levert zijn diensten om u te helpen, zodat u onze producten beter begrijpt en ze kunt verkopen.
 • Onze aftersales service zorgt er ook voor dat uw klanten alles krijgen wat zij nodig hebben om Valeo producten te begrijpen, te monteren en efficiënt te gebruiken.

TECHNISCHE TRAINING

TECHNISCHE TRAINING

WORDT TECHNISCH MET VALEO

Onze technische trainers zijn professionals uit de automobielsector met jarenlange ervaring, die de aftermarket goed kennen. Zij kunnen zowel u als uw klanten adviseren over en trainen in onze O.E. Kwaliteitsonderdelen en beste werkmethodes.

Profiteer van de perfectie van onze technische trainingsassistenten voor een groot aantal productgroepen. Bereik een betere aftermarket-competentie door onze know-how te gebruiken om uw teams Valeo producten te presenteren.
Maak uw klanten tot competente partners en profiteer van de overtuigende verkoopargumenten. Alternatief kunt u uw klanten onze training aanbieden, waaronder:

 • Technologische kennis vergroten
 • Montagetijd verkorten
 • Garantieproblemen vermijden

 

WEBINAR

E-LEARNING MODULES

WORKSHOPS

TECHNISCHE PROMOTIE

TECHNISCHE PROMOTIE

KRIJG GEPERSONALISEERDE ASSISTENTIE BIJ VALEO

Informatie, advies en op maat gesneden technische assistentie ter plaatse.

Onze technische promoters zijn thuis in de werkplaats en zijn in staat bij alle vragen of problemen te assisteren, als ook ter plaatse product- en gereedschapdemonstraties te verzorgen en technische assistentie in het veld te leveren.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

KRIJG ONDERSTEUNING EN ASSISTENTIE BIJ VALEO

VALEO TECHASSIST

VALEO TECHASSIST

De Valeo Techassist website is een GRATIS online informatiecentrum dat u en uw klanten technische informatie biedt voor een breed spectrum aan Valeo producten.
Log vandaag nog in op: www.valeo-techassist.com

Krijg uw gratis toegangscode en profiteer van:

 • TECHNISCHE SERVICEBULLETINS
 • TECH’ TIPS
 • VERGROOT UW KENNIS
 • MONTAGEVIDEO’S

VALEO TECHASSIST

VALEO TECHASSIST

De Valeo Technische Hotline behandelt wereldwijd meer dan 110.000 telefoontjes per jaar en stelt u en uw klanten in staat een snel en professioneel antwoord te verkrijgen::

 • PRODUCTASSISTENTIE BIJ INLICHTINGEN OVER KRUISVERWIJZINGEN
 • PRODUCTASSISTENTIE OVER MONTAGEPROBLEMEN
 • PRODUCTASSISTENTIE BIJ INLICHTINGEN OVER TOEPASSINGEN

VALEOSCOPE BROCHURES

Valeoscope is een reeks technische brochures over producten, kringlopen en technologieën.
Het is de perfecte aanvulling op een leerproces.

 • Productfocus: Voor een speciale focus op een technologie of een aanbieding.
 • Technisch Handboek: Om systemen en ontwikkelingen compleet te beschrijven.
 • Diag & Fit: Voor Tech’Tips, case studies, storingzoeken en beste werkmethoden.

GEREEDSCHAP

SERVICE MET EEN LACH

Valeo biedt tevens tijdsbesparende gereedschappen aan, gericht op belangrijke en relevante servicebereiken zoals airconditioning, verlichting en remmen. Het zorgt ervoor dat u en de werkplaats van uw klant profiteert van moderne technologie, diagnostiseren en efficiënt testen en onderhoud.

Valeo Service biedt een groot aantal gereedschappen aan voor de garagist, met als doel het onderhoud aan de auto te vergemakkelijken en tijdrovende taken helpen sneller uit te voeren. Kies uit een selectie van airconditioningvulstations tot aan ons FastFill® gereedschap voor koelvloeistofvervanging, om uw efficiëntie te verbeteren en service met een glimlach te bieden

 

FASTFILL® EN REMVLOEISTOFTESTER

Remvloeistoftester:
De oplossing voor een snelle diagnose van uw remvloeistof.
FastFill®:
Genereert een vacuüm in het motorkoelingssysteem van de auto en vult het binnen 7 minuten weer met koelvloeistof, waardoor de werkplaatsproductiviteit verhoogd wordt.

REGLOSCOPE®

De Valeo Regloscope® is een elektronisch diagnosetoestel voor de voorlampen van auto’s, dat voldoet aan de nieuwste voorschriften. Met behulp van een elektronisch positioneringssysteem kunt u hiermee de koplampen in minder dan een minuut controleren. Zijn fotodetectoren stellen u ook in staat nauwkeurige koplamp-instellingen uit te voeren, inclusief de controle van de lichtopbrengst.

 

CLIMFILL®

Een complete serie airconditioningvulstations, ontworpen voor onderhoud aan personenauto’s, vrachtwagens en bussen. Valeo Service biedt vijf verschillende machinetypes aan; onze populaire ClimFill® Easy, ClimFill® Easy HFO, ClimFill® Pro, ClimFill® Pro HFO en ClimFill® Maxi.
Valeo machines bieden talrijke technische en praktische voordelen en zijn geschikt voor alle voertuigtypes en voor beide soorten koudemiddel (R134a en HFO-R1234yf). De milieuvriendelijke ClimFill® airconditioningservice-units zijn volautomatisch en daarom veiliger en gemakkelijker te gebruiken.