ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Oliefilters

Oliefilters

Oliefilters zijn van cruciaal belang voor de prestaties en levensduur van de motor. De oliefilters van Valeo vangen in het smeersysteem gevormde verontreinigingsdeeltjes op: metaaldeeltjes, verbrandingsdeeltjes en stof die beschadiging en slijtage van de motor kunnen veroorzaken. Oliefilters moeten regelmatig worden vervangen om de inwendige wrijving van de motor en daardoor ook het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

 

Valeo-filters zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers en om de hoogst mogelijke graad van filtering te bereiken. De oliefilters van Valeo zijn ontworpen voor het tegenhouden van kleine deeltjes tot 40 micron (40 μm), de helft van de dikte van een mensenhaar. Het nieuwe Valeo-assortiment van filters voor motoren is gebruiksvriendelijker dan ooit. De oliefilterelementen zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun oranje verpakking. Deze kleurcodering vereenvoudigt het voorraadbeheer en de productherkenning en brengt bovendien het slimme systeem van de op vijf zijden van de verpakking weergegeven onderdeelnummers onder de aandacht. Deze onderdeelnummers zijn zowel voor professionals in de aftermarket als particuliere klanten gemakkelijk te onthouden.

 

Valeo biedt ook service voor professionals die bij het opnemen van bestellingen de aanschaf van extra filters willen stimuleren, met:

  • een tabel met de belangrijkste autotoepassingen
  • een referentiesysteem voor elk type filter, dat op de verpakking zelf wordt weergegeven.

 

Valeo biedt zijn klanten ook een compleet communicatiepakket bestaande uit een actuele productcatalogus met directe toegang tot alle soorten filters voor alle autotoepassingen. In 2014 bestond het Valeo-assortiment van oliefilters uit meer dan 179 onderdeelnummers, een garantie voor een uitstekend verkoopresultaat in Europa. Info van Valeo Een oliefilter moet elke ongeveer 15.000 km worden vervangen.

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres