ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

WELKOM BIJ DE CLUB! - Valeo lanceert zijn loyaliteitsprogramma in België

De Valeo Specialist Club is een 100% online loyaliteitsprogramma voor garages en monteurs

 

Valeo lanceert zijn loyaliteitsprogramma in België

Jeroen Smits, Managing Director van Valeo International Holding B.V., is verheugd om de lancering van de Valeo Specialist Club in België begin september 2022 aan te kondigen. 

De heer Smits zegt: "De Specialist Club heeft een eenvoudige missie: het belonen van loyaliteit. Het is een loyaliteitsprogramma waarmee garagehouders en monteurs punten kunnen verdienen door Valeo-producten voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen aan te schaffen.  De punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor een ruime keuze aan cadeaus in de Club Shop." 

De heer Smits voegde hieraan toe: "De Valeo Specialist Club is al enkele maanden zeer succesvol in vele andere landen. Wij zijn verheugd dat wij de Valeo Specialist Club aan onze Belgische klanten kunnen aanbieden. België is een belangrijke markt voor Valeo en deze loyaliteits club zal gewaardeerd worden door onze klanten en partners in België, Frankrijk en Nederland.”  

Valeo heeft ervoor gekozen gebruik te maken van digitale technologie om het programma eenvoudig en doeltreffend te maken. Registratie bij de Specialist Club is gratis en duurt slechts een paar minuten. De professional downloadt de app die beschikbaar is op de Android en iOS stores en creëert een account in een paar klikken vanaf een smartphone of tablet. Zij kunnen zich inschrijven als instelling of meerdere accounts openen om hun verschillende teams te belonen.

De Specialist Club is zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen, zodat garagehouders nooit een cadeau mislopen! 

Voor elk gekocht Valeo product scant de professional de barcode en verzamelt punten. Niets meer uitknippen, geen documenten bewaren of per post terug te sturen, alles wordt eenvoudig beheerd via de app op een smartphone. Het is eenvoudig, snel en efficiënt.

In de Valeo cadeaushop kan de vakman op elk moment de beschikbare artikelen en de punten inzien die nodig zijn om ze te verkrijgen. Het enige wat men moet doen is punten inwisselen voor cadeaus wanneer men dat wil!

In september krijgt iedereen die zich inschrijft 400 punten gratis en er zijn verschillende promoties voor bestaande leden.

Meld u nu aan! 

 

 

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres