ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo onthult baanbrekende innovaties tijdens CES 2024

Valeo onthult baanbrekende innovaties tijdens CES 2024, waarmee de weg wordt geëffend voor groenere, veiligere mobiliteit voor iedereen, overal
Valeo, een pionier op het gebied van automotive technologie, heeft tijdens CES 2024 een reeks baanbrekende innovaties gepresenteerd, waarmee hij zijn engagement om de toekomst van mobiliteit vorm te geven heeft geconsolideerd.

"Het tempo van de innovatie in de auto-industrie is verbluffend. De innovaties die we hier op de CES hebben gedemonstreerd, laten zien hoe snel dingen waarvan we slechts een paar jaar geleden konden dromen nu praktische toepassingen worden die de manier waarop we ons bewegen in de zeer nabije toekomst volledig zullen veranderen", zei Executive Vice President van Corporate Strategy en CTO Geoffrey Bouquot. 

 

"Bij Valeo zijn we er trots op de afgelopen 10 jaar op de CES te zijn geweest en we zijn enthousiast om in 2024 weer aanwezig te zijn om onze nieuwste innovaties te laten zien. We kijken ernaar uit om te delen hoe onze technologie de mobiliteit van morgen mogelijk maakt en bijdraagt aan een groener, veiliger, betaalbaarder en meer verbonden automobiellandschap."

 

Met twee locaties op de CES kregen bezoekers twee mogelijkheden om Valeo-technologie te ervaren, zowel op CP17 op de Central Plaza als op de live demonstratiezone van Valeo op de parkeerplaats van Piero op 355 Convention Center Drive. Enkele hoogtepunten die bezoekers dit jaar te zien kregen, waren:

 

  • CES 2024 Innovation Award Honoree Valeo SCALA™ 3 LiDAR: Voor het eerst kregen bezoekers de kans om meer te ervaren en te leren over Valeo's AI-gebaseerde perceptiesoftware en hoe het helpt bij het classificeren van objecten die door de LiDAR in zijn puntenwolk zijn geïdentificeerd.
  • Valeo Predict4Range: Valeo onthulde zijn softwareoplossing om de meest efficiënte thermische beheerstrategieën van EV's te voorspellen en aan te sturen voor een rijbereik dat tot 24% wordt uitgebreid (d.w.z. minder laadstops met snellere laadbewerkingen) en een langere batterijduur.
  • Valeo Ineez™ Air Charging: voor het eerst presenteerde Valeo haar draadloze oplaadoplossing, de eerste en enige die een ultra lage werkfrequentie gebruikt, rond 3kHz, en een lichtere, eenvoudigere en veiligere oplaadervaring biedt.
  • Zeekr x Valeo: Het nieuwste Zeekr model werd ook gepresenteerd op Valeo’s stand. Uitgerust met een 15 mm hoge Valeo Thinbilite bifunctionele voorverlichtingsmodule en twee digitale panelen met meer dan 1.700 LED's, biedt het gebruikers een unieke, gepersonaliseerde en interactieve belichtingservaring en herdefinieert de regels van het ontwerp van elektrische voertuigen.
  • Valeo x BMW: Valeo presenteerde zijn oplossing voor telebediening vanuit een cockpit met hoge betrouwbaarheid. Bezoekers konden een BMW Series iX rijden op de stand van BMW, terwijl ze op de stand van Valeo bleven.