ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

NIEUWE REFERENTIES VOOR BELANGRIJKE VOLVO TOEPASSINGEN

Valeo Service heeft sinds januari 2017 27 nieuwe referenties vrijgegeven voor belangrijke personenautotoepassingen van Volvo. Deze nieuwe referenties voor de verlichtingssystemen beslaan toepassingen voor de populaire XC 90-modellen.

Ter ondersteuning van de ‘We Care 4 You - Trust the Specialist’- strategie van Valeo Service, verrijkt Valeo Lighting Systems continu haar productaanbod en breidt ze haar portfolio uit naar veel autotoepassingen over de hele wereld.

Sinds januari 2017 zijn er 27 nieuwe referenties voor de meest populaire Volvo-toepassingen gelanceerd; die referenties dekken de reekstoepassingen van Volvo S60 en XC60, van Volvo V70 en XC70 en ook van de SUV Volvo XC90.

Als toevoeging aan de snelgroeiende reeks van 76 Volvo-toepassingen, vergroten deze referenties de dekking van Valeo verlichtingssystemen voor Volvo-toepassingen, waardoor er nu 40% van het Europese Volvo-wagenpark bereikt wordt.

Het OE technologische pad volgend, biedt deze uitgebreide mix van producten een breed portfolio met toonaangevende en innovatieve technologieën.

30% van deze Volvo-referenties bieden bijvoorbeeld de DBL-functie (Dynamic Bending Lighting, dynamische bochtverlichting) aan; in vergelijking met Fixed Beam Lighting (FBL, vaste verlichting) biedt DBL verbeterd zicht en veiligheid door de reikwijdte van het licht te vergroten wanneer u bochten neemt.

Het beheersen van deze nieuwe technologieën vormt een cruciale uitdaging voor herstellers tijdens hun voorbereiding op de toekomst. Automotivetoeleveranciers zoals Valeo, die deze vernieuwingen ontwikkelen, zijn het meest betrouwbaar om de voor herstellers benodigde technische kennis te verstrekken. Middels het speciaal opgezette Tech’Care-programma worden werkplaatsen ondersteund in hun dagelijkse praktijk.

>> Vind meer informatie over Valeo’s Technical support (technische bijstand) op: http://www.valeotechassist.com

PERSBERICHTEN