country-iconicon-candidatesvg_icons_Valeoicon-closesvg_icons_Valeoicon-curve-arrowicon-distributoricon-documenticon-drivericon-filters-searchicon-gridicon-journalisticon-listsvg_icons_Valeosvg_icons_Valeosvg_icons_Valeoicon-othersvg_icons_Valeosvg_icons_Valeoicon-refreshicon-social-facebookicon-social-googleplusicon-social-instagramicon-social-linkedinicon-social-twittericon-social-youtubesvg_icons_Valeoicon-workshop

Producten

Vehicle type

Line of Business

Ga

Raammechanisme: set mechanisme en elektromotor

Valeo levert 40 onderdeelnummers voor trucks van de belangrijkste in Europa verkochte merken, zoals DAF, Iveco, Nissan, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania en Volvo Trucks. Het assortiment elektrische systemen kent 4 verschillende technologieën: kabelsystemen; schaarsystemen; bowden-type en dubbel bowden-type en bestaat uit losse mechanismen, losse motoren en complete sets (mechanisme en motor).

 

De Valeo raammechanismen zijn geschikt voor de comfortfunctie, aangezien 15 tot 20% van de trucks hiervan is voorzien. Indien gewenst kan Valeo de onderdelen snel leveren, zodat het voertuig niet lang hoeft stil te staan.

Heeft u hulp nodig

U bent een