ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Valeo KIT4P™ vliegwiel koppelingskit voor auto

 Valeo KIT4P™ vliegwiel koppelingskit voor auto

De ombouwset 4D-SET. De 4D-SET van Valeo is een uitstekend aftermarket-alternatief voor het tweemassavliegwiel en benadert, over de gehele levensduur beschouwd, de prestaties ervan. Deze Valeo-innovatie voor de aftermarket is al meer dan 10 jaar een succes. De 4D-SET bestaat uit een vast vliegwiel, zonder slijtagedelen, zodat het vliegwiel naderhand niet meer vervangen hoeft te worden. Om dezelfde werking van de koppeling, een maximale koppeloverdracht en een volledige bescherming van de versnellingsbak te garanderen bestaat de 4D-SET uit een koppelingsset met Valeo's langeslagdempertechnologie die door Valeo op grote schaal voor OE-producten wordt toegepast.

 

Het assortiment 4D-SETS is recent uitgebreid met belangrijke toepassingen voor bijvoorbeeld de BMW 1-, 3- en 5-serie, de Opel/Vauxhall Corsa, Meriva, Combo 1.3 CDTi en Agila, de Citroën C2, C3, C4, C5 en Xsara Picasso, de Ford Mondeo III 2.0D en 2.0 TDi, de Suzuki Swift en Ignis II, de Volvo S40, de Mitsubishi Carisma en de Audi A3 en TT. Valeo heeft ook een 4D-SET ontwikkeld met een concentrische hulpcilinder (CSC) voor auto's met een volledig hydraulisch bedieningssysteem. Momenteel bestaat dit assortiment uit 14 onderdeelnummers, maar het zal in de toekomst worden uitgebreid zodat steeds meer complete vervangingssets beschikbaar komen. Valeo levert een compleet assortiment servicesets voor het vervangen van koppelingen. Momenteel bestaat het assortiment 4D-SETS/ombouwsets van Valeo uit 98 onderdeelnummers waarmee meer dan 40 miljoen voertuigen in Europa worden gedekt, waarmee het belang van Valeo als partner in transmissiesystemen wordt benadrukt. Dankzij de langeslagdempertechnologie is de 4D-SET een voordelig alternatief voor het tweemassavliegwiel. Over de gehele levensduur beschouwd, benadert hij de prestaties van het DMF terwijl de reparatie- en onderhoudskosten lager zijn.

 

Kies Valeo

  • Voordelig alternatief
  • Bijzonder betrouwbare oplossing die de motor en de versnellingsbak optimaal beschermt
  • Toegenomen duurzaamheid en langere levensduur van de koppeling dankzij de geringe slijtage en de betere weerstand tegen extreme temperaturen
  • 100% koppeloverdracht onder alle rijomstandigheden, een bijzonder belangrijk veiligheidsaspect
  • Comfortabel, dankzij de uitstekende demping van trillingen en geluiden voor nog meer rijplezier
  • Minder arbeidsuren en gemakkelijker te repareren dankzij de serviceset van Valeo
  • Gemakkelijk te monteren, montagemethode en -tijd identiek aan die van het DMF en de bijbehorende koppelingsset