ЛЕТ
Kies profiel:
Garagist
  • Distributeur
  • Automobilist

Compressors

Compressors

De compressor is het belangrijkste onderdeel van de koude lus van het aircocircuit en is qua technologie het meest complex. Om aan bijna alle verwachtingen van de klant te kunnen voldoen heeft Valeo met zijn knowhow een volledig assortiment nieuwe compressors ontwikkeld met verschillende technologieën. Compressors kunnen in twee hoofdgroepen worden ingedeeld: plunjercompressors en roterende compressors. Het plunjertype wordt het meest gebruikt. Bij plunjercompressors wordt de slingerplaattechnologie of de kantelplaattechnologie gebruikt. De twee belangrijkste technologieën voor de roterende compressor zijn de schottentechnologie en de scroll-technologie.

 

De compressortechnologieën van Valeo hebben drie namen: DKV, DKS en DCS. Elke compressor van Valeo is getest volgens de normen die gelden voor het OE-proces: lekkage, duurzaamheid, geluidsproductie, trillingen, enz. Met ons grote assortiment vindt u bij Valeo altijd de compressor die u nodig hebt. Valeo kan dankzij de OE-knowhow en innovaties op technisch gebied aan al de eisen van uw voertuig voldoen. Het ontwerp van de compressors van Valeo is geoptimaliseerd, ze zijn perfect afgewerkt en hun onderdelen, met name de kleppen, lagers, plunjers, slingerplaten en koppelingen, zijn met uiterste zorg geselecteerd.

 

Betrouwbaarheid en een hoog prestatieniveau zijn daarmee gegarandeerd. Valeo streeft ernaar het geluids- en trillingsniveau te beperken om het rijcomfort te verbeteren. Na een aanrijding, defect of lekkage moet de compressor worden vervangen. Controleer bij het vervangen van de compressor het aircocircuit, spoel het circuit en vervang het reservoir met droger en de expansieklep.

Gerelateerde producten

We waarderen uw interesse
Bevestig je e-mailadres